Διακήρυξη της Πρωτοβουλίας-Υπογραφές στήριξης

Υπογράψτε και στηρίξτε την Πρωτοβουλία κατά του Ευρώ και της Ε.Ε.  πατώντας  ΕΔΩ             

632 υπογραφές υποστήριξης (22/02/2012)

(σημειώστε ΟΝΟΜΑ και ΙΔΙΟΤΗΤΑ. Επιβεβαιώστε αν εμφανίζονται τα στοιχεία σας με αναγνώσιμους χαρακτήρες. Αν όχι, στείλτε την υπογραφή σας στο e-mail stopee2011@gmail.com)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Τριάντα χρόνια μετά την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΕ και δέκα χρόνια μετά την εισαγωγή του ευρώ,  βλέπουμε πλέον το πραγματικό της πρόσωπο: μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, άγρια αντιλαϊκά μέτρα, σαρωτικές  ιδιωτικοποιήσεις, λουκέτα, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, που οι επιπτώσεις τους μεγιστοποιούνται από τις πρωτοφανείς δανειακές συμβάσεις με την τρόικα.

Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το περιβόητο  «Σύμφωνο για το Ευρώ», που αποτελεί ένα είδος ευρωπαϊκού μνημονίου διαρκείας σε βάρος όλων των εργαζομένων και των λαών στην ΕΕ. Περιλαμβάνει τη δραστική μείωση των μισθών μέσω της σύνδεσής τους «με την παραγωγικότητα, αλλά και της προσαρμογής τους στην «ανταγωνιστικότητα της οικονομίας». Η  ανταγωνιστικότητα οδηγεί στην κινεζοποίηση του επιπέδου μισθών αλλά και του πλαισίου των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα, το «Σύμφωνο για το Ευρώ» αφαιρεί οριστικά όλα τα οικονομικά εργαλεία των κρατών-μελών, τα οποία υπάγονται πλέον στους αντιδημοκρατικούς και στεγανούς μηχανισμούς της ΕΕ και των πολυεθνικών της, πραγματοποιώντας έτσι μια αντιδημοκρατική αντιδραστική τομή βάθους στην ίδια την αρχιτεκτονική της ΕΕ.

ΤΟ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ  ΕΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στα χρόνια της ένταξής μας στην ΕΕ το δημόσιο χρέος επταπλασιάστηκε, ως ποσοστό επί του ΑΕΠ.  Η  ανεργία διευρύνθηκε στις εποχές της «ανάπτυξης» και γιγαντώθηκε τώρα στις συνθήκες της κρίσης. Οι μισθοί, ιδιαίτερα μετά την είσοδο στην ΟΝΕ, μειώνονται διαρκώς ως ποσοστό επί του ΑΕΠ και φυσικά βίαια και απόλυτα σήμερα. Οι εργασιακές σχέσεις και τα εργατικά δικαιώματα θρυμματίζονται και συντρίβονται. Το αντιδραστικό κοινωνικό όραμα του κεφαλαίου για μια κοινωνία με εργοδότες και κράτος χωρίς υποχρεώσεις και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα τείνει να υλοποιηθεί στην πράξη. Τα χαμηλά και μεσαία λαϊκά στρώματα καταστρέφονται. Η Ελλάδα από εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων πριν την είσοδο στην ΕΟΚ-ΕΕ έγινε εισαγωγέας με διαρκώς διευρυνόμενο αγροτικό εμπορικό έλλειμμα. Διαλύθηκαν επίσης μια σειρά παραδοσιακοί κλάδοι, από τα ναυπηγεία μέχρι τη μεταποιητική βιομηχανία, προκαλώντας μια εκτεταμένη αποδυνάμωση του παραγωγικού ιστού της χώρας. Τα εμπορικά πλεονάσματα των ισχυρότερων χωρών του Βορρά στηρίζονται όλο και περισσότερο στα ελλείμματα των «Γουρουνιών» (PIIGS) του Νότου, όπως κατέδειξε και η κρίση.

Η  ελευθερία  της ΕΕ είναι μόνο για τις πολυεθνικές, τις τράπεζες και τα κέρδη τους και για τις οδηγίες Μπολκενστάιν. Για τους «άλλους» υπάρχουν τα τείχη του ρατσισμού, του Σέγκεν και της Frontex καθώς και οι συνθήκες τύπου «Δουβλίνο 2» που μετατρέπουν τη χώρα μας και τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου σε φυλακή των οικονομικών μεταναστών και των προσφύγων.

Η  ΕΕ πρωταγωνιστεί σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους (Ιράκ, Βαλκάνια, Λιβύη κ.λπ.). Αποδεικνύεται εκτροφείο της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού, γενικευμένης αστυνόμευσης και ηλεκτρονικού χαφιεδισμού που όλα μαζί συγκροτούν το συνεκτικό πλαίσιο της ευρωκαταστολής. Τα πάντα αποφασίζονται στα κλειστά κλάμπ των πολυεθνικών και των ευρωοργάνων, πίσω από το προσωπείο ενός διακοσμητικού «ευρωκοινοβουλίου», με πλήρη περιφρόνηση της λαϊκής θέλησης και κυριαρχίας.

ΤΩΡΑ  ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! 

Ο καπιταλιστικός-ιμπεριαλιστικός  χαρακτήρας της ΕΕ δεν αλλάζει, ούτε μεταρρυθμίζεται  σε προοδευτική κατεύθυνση. Η λύση των λαϊκών προβλημάτων βρίσκεται στη συνολική ρήξη με την ΕΕ. Η πορεία για την κοινωνική απελευθέρωση, για μια ανθρωποκεντρική κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καπιταλιστικό κέρδος, αγορές και καταπίεση περνάει μέσα από την πάλη ενάντια στην ΕΕ και όχι μέσα από το πλαίσιό της.

Η αιτία των λαϊκών προβλημάτων βρίσκεται  στην «ιερή συμμαχία»  ελληνικών κυβερνήσεων, ΕΕ, ΔΝΤ, στο «μαύρο»  μέτωπό τους με το κεφάλαιο, τις τράπεζες και  τις αγορές. Η ελληνική αστική τάξη έχει συνδέσει την προοπτική της και τα κέρδη της με τη συμμαχία με τα ευρω-αφεντικά και με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές και όχι με την αξιοπρεπή ζωή του λαού μας.

Γι’ αυτό και εμείς επιδιώκουμε τον  κοινό αγώνα των ευρωπαϊκών λαών κόντρα στο συνασπισμένο ευρωπαϊκό κεφάλαιο με άμεσο στόχο την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης και ορίζοντα την υπέρβαση της καπιταλιστικής κυριαρχίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Κίνδυνος»  και «καταστροφή» για το λαό δεν  είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και την ΕΕ, αλλά η παραμονή σε αυτή την «κρεατομηχανή» των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Αυτά που θα κερδίσουν οι εργαζόμενοι με την έξοδο από το ευρώ και τη συνολική ρήξη με την ΕΕ, με τη μη αποπληρωμή του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο, με την ανακατανομή του κοινωνικού πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως χάσουν στιγμιαία και απ’ αυτά που σίγουρα θα χάσουν προοπτικά εντός ευρώ και ΕΕ.

 Η ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ: 

  •   Να φύγουμε τώρα  από τη φυλακή  του ευρώ και της ΟΝΕ. Για λαϊκή απειθαρχία και  συνολική ρήξη με την ΕΕ του κεφαλαίου. Συμπορευόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση αγωνιστές με διαφορετική πολιτική καταγωγή και οπτική. Αγωνιστές που παλεύουν για την αποδέσμευση πριν απ’ όλα της χώρας μας, αλλά και των άλλων χωρών στην πορεία μιας τέτοιας ρήξης. Αγωνιστές που παλεύουν για τη συνολική διάλυση της ΕΕ ως ολοκληρωτικού μορφώματος του κεφαλαίου και αγωνιστές που παλεύουν ενάντια στις συνέπειες της πολιτικής  της ΕΕ.  Κοινός μας στόχος είναι μια άλλη διεθνιστική συνεργασία των λαών και των χωρών, με αλληλεγγύη, ισοτιμία και δικαιοσύνη, στη βάση των εργατικών και  λαϊκών συμφερόντων, στην προοπτική της καθολικής κοινωνικής απελευθέρωσης!
  • Να μην περάσει το αντιδραστικό «Σύμφωνο για το Ευρώ». Να αποτραπεί η ψήφισή του από το συντονισμένο πανευρωπαϊκό αγώνα των λαών, που μπορεί να γίνει τώρα εφικτός!
  • Να ανατραπεί η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, κεφαλαίου και το σάπιο πολιτικό τους σύστημα. Να ανατραπεί από τα κάτω, ως αποτέλεσμα της λαϊκής πάλης και δυναμικής η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κάθε άλλη κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση που θα υλοποιεί την ίδια πολιτική!

Αγωνιστική  κοινή δράση

Η Πρωτοβουλία  μας προωθεί και υποστηρίζει  την κοινή δράση και με οποιαδήποτε άλλη τοπική ή πανελλαδική κίνηση, που θέλει να συμβάλλει, πιθανά με άλλο περιεχόμενο ή δράσεις στις παραπάνω κατευθύνσεις.

Στόχος  μας είναι  η  διαμόρφωση ενός ενωτικού λαϊκού ρεύματος που  θα προτάσσει τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα και θα υπερασπίζει  το δικαίωμα του λαού να καθορίζει την  πορεία των κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων, έξω από τις δεσμεύσεις των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και ηγεμονικών καπιταλιστικών χωρών.

Υπογράφουν οι:

1 Αγαπητός Θανάσης ΔΣ συλλόγου εκπ/κων ΠΕ Β΄Θες/νικη «Μ. Αλέξανδρος»
2 Αδαμάκη Μαρία δικηγόρος
3 Αδάμου Αντώνης συνταξιούχος
4 Αθανασιάδης Τάσος
5 Αθανασίου Μανώλης πρώην μέλος Σωματείου Εργαζομένων ASPROFOS
6 Αθανασόπουλος Θεόδωρος συνταξιούχος εκπαιδευτικός
7 Αθανασοπούλου Βαφειάδου Αντωνία δημοτική σύμβουλος Περιστερίου
8 Αϊβαλής Πάνος
9 Άκης Λειβαδιώτης φοιτητής οικονομικών
10 Ακρίτας Καλούσης μέλος
11 Αλβανός Δημήτριος εκπαιδευτικός
12 Αλεβίζου Ελπίδα αγωνίστρια κίνημα ΠΛΗΡΩΝΩ κινήματα πόλης
13 Αλεμίδου Θώμη εκπαιδευτικός Χαλκιδική
14 Αλέξανδρος Στεργίου νοσηλευτής
15 Αλεξάτος Γιώργος συγγραφέας
16 Αλεξίου Θόδωρος
17 Αλεξίου Μαρία Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής σχολείων Πειραιά
18 Αλιφιέρη Πέννυ
19 Αλμυρούδη Μαριότα γιατρός
20 Αμάραντος Σταύρος φαρμακοποιός Πρέβεζα
21 Αμαργιαννιτάκη Μαρία
22 Αναγνωσταράς Γιάννης μέλοςΔΣ συλλόγου Γλυφάδας
23 Αναγνωστόπουλος Τάκης συνταξιούχος εκπαιδευτικός
24 Αναγνωστοπούλου Ηλέκτρα ψυχολόγος ιδιωτική υπάλληλος
25 Αναλαμπιδάκης μηχανικός
26 Αναστασιάδης Τάσος επιτροπή αλληλεγγύης συνδικάτων συνδικαλιστών
27 Αναστασιάδης Χάρης γιατρός
28 Αναστασοπούλου Λίλιαν Μηχανικός Μεταλλείων
29 Ανδρικόπουλος Κώστας ελεύθερος επαγγελματίας
30 Ανδρίτσος Θάνος μεταπτυχιακός φοιτητής
31 Αντωναροπούλου Χρυσάνθη υπάλληλος Γενικής Τράπεζας
32 Αντωνιάδου Βάσω εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ
33 Αντωνιάδου Μαρία εκπαιδευτικός
34 Αντωνίου Αγγελική αντιπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Τρίπολης
35 Αντωνίου Νίκος βιβλιοϋπάλληλος
36 Αντωνόπουλος Βασίλης άνεργος
37 Αντωνόπουλος Παύλος μέλος ΟΛΜΕ
38 Αξαρλής Κώστας μέλος Συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά
39 Απειρανθίτου Μάνια μέλος Συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά
40 Αργυράκος Ευάγγελος
41 Αργυράτου Τζένη
42 Αργύρης Μάνος φοιτητής
43 Αργύρης Μιχάλης εκπαιδευτικός
44 Αργυρός Δημήτρης
45 Αρμάλης Μέλιος
46 Ασκητής Γιώργος αγρότης
47 Ασπρογέρακα Διονυσία, εκπαιδευτικός
48 Ασπρούδη Κατερίνα
49 Αφαλωνιάτης Θεόδωρος εκπαιδευτικός
50 Βαγενάς Κώστας πολιτικός μηχανικός
51 Βαζούρας Αλέξης Τοπογράφος Μηχανικός
52 Βαϊνάς Παντελής μέλος συλλόγου Αιγαλεω
53 Βαλαβάνη
54 Βαμβακάς Κώστας εκπαιδευτικός
55 Βαρβεράκης Στέλιος
56 Βαρσάμης Αντώνης φοιτητής Ιατρικής ΕΚΠΑ
57 Βάρτζελη Νάγια γιατρός μέλος ΑΔΕΔΥ
58 Βάσιλα Αγγελική πολιτικός μηχανικός
59 Βασιλάκης Παναγιώτης μηχανικός
60 Βάσιλας Μάκης μισθωτός λογιστής
61 Βασιλειάδης Τάσος μηχανικός μέλος Αντιπροσωπείας
62 Βασιλόπουλος Περικλής χειρούργος γιατρός
63 Βασιλόπουλος Χρήστος Γρεβενών
64 Βατικιώτης Λεωνίδας οικονομολόγος
65 Βατρίκας Αχιλλέας
66 Βαφειάδης Μιχάλης
67 Βαφειάδης Χρήστος καθητητής
68 Βαφειάδου Ελένη αρχιτέκτων
69 Βεζδρεβάνης Κωστής γιατρός ουρολόγος
70 Βελισσαράτος Στελιος σωματείου εργαζομένων αθλητικούς συλλόγους
71 Βέλλιος Λάμπρος εκπαιδευτικός Βόνιτσας
72 Βελονάκης Γιώργος μέλος ΕΙΝΑΠ
73 Βενέτης Φώτης
74 Βερναδάκης Αλέκος
75 Βερνάρδου Πόπη νομικός συγγραφέας
76 Βλάσης Δημητριάδης άνεργος
77 Βλαχαδάμης Σπύρος Πολιτικός Μηχανικός
78 Βόμβα Βίκυ νοσηλεύτρια
79 Βουγέλλης Στρατής
80 Βουραζέρης Στράτος γεωπόνος
81 Βουρεκάς Θοδωρής συνταξιούχος εκπαιδευτικός
82 Βουρεκάς Κώστας μέλος σωματείου μισθωτών τεχνικών
83 Βουρτσάκη Βάνα μέλος συλλόγου νικης
84 Βραδής Στέλιος μέλος Αντιπροσωπίας
85 Βρεττού Χριστίνα φοιτήτρια
86 Γαλατάς Ζώης συνδικαλιστής
87 Γαλιατσάτος Νίκος μέλος ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς
88 Γάλλος Βασίλης γεωπόνος
89 Γανιάρη ΕΛΜΕ Αθήνας
90 Γαστεράτος Κίμωνας φοιτητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Πάντειος
91 Γαστεράτος Κίμωνας φοιτητής παντείου
92 Γαστερήτης Γεώργιος
93 Γάτσιος Βασίλης λογιστής
94 Γενηκομσίου Φάνης περιφεριακός σύμβουλος Θεσσαλίας
95 Γέροντας Θωμάς μέλος Σωτηρίου
96 Γεωργάκης Δημήτρης μέλος εργαζομένων ΟΑΚΑ
97 Γεωργιάδης Γεώργιος
98 Γεωργιάδης Θοδωρής οικονομολόγος
99 Γεωργίου Αλέξανδρος μηχανικός
100 Γεωργίου Γιώργος οικονομολόγος
101 Γεωργόπουλος Νίκος
102 Γιάκας Γιώργος
103 Γιαλτζόγλου Σίσυ εκπαιδευτικός
104 Γιαννακόπουλος Παναγιώτης συνταξιούχος εκπαιδευτικός
105 Γιαννόπουλος Γιώργος
106 Γιαραλή Ευαγγελία ελεύθερη επαγγελματίας
107 Γιασουρίδου Στέλλα εκπαιδευτικός
108 Γιομπαζολιάς Αντώνης λογιστής
109 Γκαντόνα Ματίνα
110 Γκίμτσας Γιώργος φοιτητής
111 Γκίνος Βαγγέλης εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Κιλκίς
112 Γκόβας Δημήτρης Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής
113 Γκούβας Χαράλαμπος Γεωλόγος Ηράκλειο Κρήτης
114 Γκούρα Αντιγόνη
115 Γκουτζιαμάνης Αντώνης φοιτητής
116 Γκουτζουρής Διονύσιος
117 Γκούτης Κώστας φοιτητής
118 Γουρλάς Νίκος Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων αερολιμένος Αθηνών
119 Γούσης Κώστας μεταπτυχιακός
120 Γράψας Δημήτρης φοιτητής
121 Δαμασκηνός Δημήτρης εκπαιδευτικός
122 Δασκαλάκης Μάρκος μέλος σωματείου μισθωτών τεχνικών
123 Δαφέρμου Ειρήνη βιβλιοθηκονόμος
124 Δελαγραμμάτικα Γαρουφαλλιά φυσικός
125 Δελαγραμμάτικας Mιχάλης Χημικός Μηχανικός
126 Δελαστίκ Γιώργος δημοσιογράφος
127 Δελλής Χαράλαμπος μηχανικός
128 Δεμερδεσλής Γιώργος
129 Δεμερτζή Αγγελική διδάκτορας
130 Δεσύλλας Δημήτρης περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας πρώην ευρωβουλευτής
131 Δεσύπρης Παναγιώτης ιδιωτικός υπάλληλος
132 Δημητούλης Δημήτρης εκπαιδευτικός
133 Δημητριάδης Δημήτριος
134 Δημητριάδης Κώστας ηλεκτρολόγος Μηχανικός
135 Δημητριάδου Ελένη
136 Δημητρούλη Μαρία φοιτήτρια
137 Δημοπούλου Aνδρομάχη
138 Διαμαντής Μανώλης συμβασιούχος διδάκτωρ
139 Διαμαντίδης Κώστας οδοντίατρος συγγραφέας
140 Διαμαντίδης Τάκης μέλος ΕΛΜΕ Σάμου
141 Δικαιάκος Μιχάλης γιατρός μέλος ΕΙΝΚΥΜ
142 Διονυσόπουλος Παρασκευάς αγρότης συνδικαλιστής Πύλος Μεσσηνίας
143 Δομούζη Σταυρούλα μέλος Ελευσίνας
144 Δούκα Ευαγγελία μέλος Λιόσια
145 Δουληγέρη Άννα φοιτήτρια
146 Δραγανίγος Αντώνης μέλος
147 Δραγώτης Θύμιος μεταπτυχιακός
148 Δρακόγλου Αναστασία εκπαιδευτικός Σερρών
149 Δρίτσας Σπύρος ιατρός
150 Ελευθεριάδης Γιάννης κτηνίατρος
151 Ευθυμίου Γεωργία Συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά
152 Ευσταθίου Δημήτριος σπουδαστής
153 Ευσταθίου Ιωάννης
154 Ευσταθίου Κώστας μέλος ΟΤΟΕ
155 Ζαγανίδης Χρήστος εκπαιδευτικός
156 Ζαγορίτης Δημήτρης
157 Ζαμπούνης Βάνιας φοιτητής
158 Ζαφειρίου Δημήτριος
159 Ζάχου Ελένη εκπαιδευτικός Λέσβου
160 Ζελιαναίος Κώστας φοιτητής
161 Ζέρβας Μάκης πανεπιστημιακός
162 Ζερβοπούλου Μαριάννα
163 Ζερβοπούλου Μαριάννα εκπαιδευτικός
164 Ζήκος Νίκος περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου
165 Ζιόβας Γιώργος ηθοποιός ποιητής
166 Ζιουτοπούλου Ελένη οικιακά
167 Ζούπα Στέλλα μέλος Συλλόγου Βιβλίου Χάρτου Αθήνας
168 Ζωγραφάκη Ειρήνη μέλος ΟΣΝΙΕ
169 Ζωιτσάκος Σωτήρης εκπαιδευτικός
170 Ηλίας Νίκος μέλος Ιωαννίνων
171 Ηλιοπούλου Ειρήνη αρχιτέκτων μηχανικός υποψήφια διδάκτορας Βερολίνο
172 Θάνος Φώτης φοιτητής ΕΚΠΑ
173 Θεολόγου Σταύρος Σωματείο Νοσηλευτ Προσωπικού ΠΕΣΥ Αττικής
174 Θεωδορίδης Χρήστος Μεταλλειολόγος Μηχανικός
175 Ιντζεγιάννη Ευαγγελία οδοντίατρος
176 Ιφικράτης Αμυράς έμπορος Αθήνα
177 Ιωαννίδη Θάλεια φοιτήτρια
178 Ιωαννίδης Τάσος Βιολόγος καθηγητής
179 Ιωαννίδου Γιώτα μέλος ΕΛΜΕ Αττικής
180 Ιωάννου Πέτρος
181 Ιωσηφίδης Σίμος
182 Καβακλής Λουκάς αιρετός ΠΥΣΠΕ Αθήνας
183 Καββαδάς Νίκος αναπληρωτής γραμματέας ΟΣΝΙΕ
184 Καββαδία Φωτεινή μέλος Αμαρουσίου
185 Καββαδίας Βασίλης οικονομολόγος
186 Καζάκου Ιωάννα δημοσιογράφος
187 Κακαγιάννης Νίκος συνταξιούχος εκπαιδευτικός
188 Κακάλη Ντίνα πολιτικός επιστήμονας
189 Κακαρούμπας Βασίλης δάσκαλος
190 Κακός Νεοκλής σωματείου ιδιωτ Υπαλλ γεωπόνων Στερεάς Νήσων
191 Καλαϊτζόπουλος Αποστόλης έμπορος
192 Καλαϊτζοπούλου Ηλέκτρα φοιτήτρια Βιολογικού
193 Καλαμπαλίκης Κώστας σπουδαστής Πάτρας
194 Καλαμπόκας Γιώργος μηχανικός
195 Καλημερίδης Γιώργος μέλος Σύρου
196 Καλιαμπάκος Δημήτρης καθηγητής
197 Καλιαμπάκος Σωτήρης μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας
198 Καλογριάς Μένιος εργαζομένων νοσοκομείου Άγιος Παύλος ΕΔΟΘ
199 Καλτσάς Ηλίας φοιτητής Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρας
200 Καμπίτης εκπαιδευτικός
201 Κανάκης Γιάννης φοιτητής
202 Κανελλοπούλου Γαλανή
203 Καπακτσής Αλέκος Υπαίθρου νικης
204 Καπακτσής Δημήτρης Υπαίθρου νικης
205 Καπέτης Δημήτρης εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Καστοριάς
206 Καπιτσίνης Νίκος
207 Καπόγιαννης Ηλίας δημοσιογράφος Πύργος Ηλείας
208 Καραγκούνη Βάσω δασκάλα Θεσσαλονίκη
209 Καραλή Αιμιλία φιλολογίας συγγραφέας
210 Καραλής Βρασίδας καθηγητής Πανεπιστημίου Σύδνευ
211 Καραμανλής Κωνσταντίνος μηχανικός
212 Καραμάνος Χρήστος πολιτικός μηχανικός
213 Καραμπάς Κώστας τραπεζικός υπάλληλος
214 Καράμπελα Παγώνα συνταξιούχος διεθνούς οργανισμού
215 Καραμπέλη Μαρία φοιτήτρια ΕΚΠΑ
216 Καρασαρλίδου Σοφία μέλος νικης
217 Καρατόλιος Κωνσταντίνος
218 Κάργας Γιώργος πανεπιστημιακός
219 Καρύδης Δημήτρης φοιτητής Πάτρας
220 Καρυώτης Δημήτρης μέλος ΕΛΜΕ Αττικής
221 Κασελούρης Χρήστος οφθαλμίατρος πρόεδρος κοινότητας Μεγαλόπολης
222 Κασίτας Αντώνης εικονολήπτης
223 Κατής Δημήτρης αντιπρόσωπος ΑΣΓΜΕ
224 Κατιντσάρος Τάσος ιδιωτικός υπάλληλος
225 Κατσαμάκη Στέλλα
226 Κατσανεβάκη Ζαμπία Πανελλήνιας Ομοσπονδιας ΕΕΔΙΠ
227 Κατσάρας Στέργιος μέλος σωματείου εργαζομένων ΒΙΒΕΧΡΩΜ
228 Κάτσαρης Τάκης γεωπόνος Συλλ Εργαζομένων ΕΘΥΑΓΕ
229 Κατσαρού Ιωάννα μέλος Λαγκαδά
230 Κατσιγιάννης Αλέξανδρος εκπαιδευτικός
231 Κατσούδα Ειρήνη εμποροϋπάλληλος
232 Καφές Μάνος εκπαιδευτικός
233 Καψάλης Απόστολος ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ
234 Κεφαλάς Ηλίας φοιτητής
235 Κεφαλληνός Παναγιώτης μέλος σωματείου τεχνικών Δήμου Αθηναίων
236 Κεχαγιά Ελένη μέλος ΕΛΜΕ Αθήνας
237 Κεχαγίδης Ματθαίος
238 Κιάτος Ιωάννης φοιτητής νομικής
239 Κιτίδη Κατερίνα δημοσιογράφος
240 Κιτσώνας Μιχάλης καθηγητής μέλος ΣΕΦΚ
241 Κλεισιάρης Ζήσης μέλος Δικηγορικού συλλόγου νίκης
242 Κλουδάς Δημήτρης φοιτητής
243 Κλωνιζάκης Μάρκος μέλος ΟΕΝΓΕ
244 Κοβιός Γιώργος μέλος σωματίιου μισθωτών τεχνικών
245 Κοιλάκου Σύλβια μέλος Εργατικού Κέντρου Αθηνών
246 Κοζομπόλης Αναστάσιος  , Φοιτητής
247 Κόκκορης Μάκης λογιστής
248 Κόκορου Αρετή εργαζόμενη Μετρό
249 Κόλλιας Γιώργος τοπογράφος μηχανικός
250 Κολούσιος Αστέριος εκπαιδευτικός Λάρισας
251 Κόνιαρης Χρήστος μέλος ΑΔΕΔΥ
252 Κονιδάρης Γιάννης ΕΛΜΕ Σμύρνης
253 Κόνστας Γιώργος
254 Κονταρίδου Ειρήνη
255 Κοντοβασιλάκος Παναγιώτης
256 Κοντογιάννη Μαριλένα εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
257 Κοντογιάννης Άγγελος
258 Κοντογιάννης Σωτήρης μηχανικός
259 Κοντομάρης Σπύρος αντιπρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Φυσικού Αερίου Αττικής
260 Κορδαλή Αλεξάνδρα οικιακά
261 Κορδαλής Νίκος
262 Κορδίλας Ξενοφών νικης
263 Κοσκινάς Δημήτρης ΜετΜηχ
264 Κοσμοπούλου Μάντω
265 Κοσμοπούλου Όλγα μέλος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
266 Κοτζαερίδου Κική
267 Κοτίνης Χρήστος μέλος νικης
268 Κοτρίκλα Βίκυ φιλόλογος
269 Κούβδος Ιάσων
270 Κουϊρουκίδης Νίκος οικονομολόγος
271 Κουνενής Νίκος συγγραφέας
272 Κούνουπας Νίκος λογιστής έμπορος Χίος
273 Κουρμπέλης Γιώργος συνταξιούχος εκπαιδευτικός
274 Κουρούκλης Διονύσης Νάουσας
275 Κουρούπης Σταμάτης εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Κυκλάδων
276 Κουτσοπούλου Έμμυ αντιπρόεδρος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ
277 Κουτσούκος Γιάννης σπουδαστής
278 Κουτσούμπα Δέσποινα μέλος Γενικού Συμβουλίου ΥΠΠΟ
279 Κουτσουρέλλου Μαρία δημόσιος υπάλληλος
280 Κρασάκης Νίκος Πολιτικός Μηχανικός
281 Κρατινού Μερόπη μηχανολόγος μηχανικός
282 Κρεασίδης Γιώργος εκπαιδευτικός
283 Κρίθαρη Ματούλα τοπογράφος μηχανικός
284 Κρικέλης Νίκος
285 Κυράνα Νικολέτα κοινωνιολόγος
286 Κυριακάκης Γιάννης εκπαιδευτικός
287 Κυριάκης Σταμάτης σιδηρουργός
288 Κυρούδη Αποστολία καλλιτέχνης
289 Κωνσταντάκου Βάσια υπάλληλος ΟΑΕΔ
290 Κωσταμπάρης Τάσος εκδότης
291 Κωστής Ιπποκράτης Πολιτικός Μηχανικός
292 Κωστόγιαννης Ταξιάρχης εκπαιδευτικός
293 Κωστόπουλος Κώστας συνταξιούχος εκπαιδευτικός
294 Κωστόπουλος Νικόλαος φοιτητής
295 Κωστόπουλος Σταύρος συνταξιούχος εκπαιδευτικός
296 Κωτσάκος Χρίστος
297 Λαθήρας Γιάννης μέλος ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
298 Λαμπρόπουλος Χάρης εργαζόμενος στην πληροφορική
299 Λαμπρόπουλος Χάρης καθηγητής
300 Λάσκαρης Δημήτρης
301 Λέκκας Παναγιώτης εκπαιδευτικός
302 Λεμονίδου Σοφία νηπιαγωγός
303 Λιαμπότης Σωτήρης μέλος Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας
304 Λιαπόπουλος Πάνος
305 Λιάσκος Αλέξης δημόσιος υπάλληλος
306 Λινάρδου Αλεξάνδρα
307 Λιόντος Βασίλης Χανιά
308 Λιουλιάκη Δήμητρα εκπαιδευτικός
309 Λουκάκης Χαράλαμπος
310 Λούκρη Ντόρη φοιτήτρια
311 Λουράντου Αθηνά Μαρίνα πρώην μέλος Υπαλλήλων Νομαρ Πειραιά
312 Λουσιώτης Νίκος φαρμακοποιός
313 Λυσίκατος Νίκος δάσκαλος
314 Λύτρας Κώστας τραπεζοϋπάλληλος Εθνικής
315 Μακρυγιάννης Στέφανος μέλος Ροδόπης
316 Μαλυγιάννης Αντρέας εργάτης μετάλλου
317 Μάνθος Θωμάς φοιτητής οικονομικών
318 Μανιάτης Γιώργος πανεπιστημιακός
319 Μανιάτης Πέτρος εργαζόμενος στον επισιτισμό
320 Μανίκας Δημοσθένης φοιτητής
321 Μανίκας Σταύρος οδηγός ΕΘΕΛ
322 Μανουρά Ελπίδα δικηγόρος Ηράκλειο
323 Μανουράς Μάνος φοιτητής ΕΚΠΑ
324 Μανούσακα Κατερίνα εργαζόμενη
325 Μανουσέλης Χάρης
326 Μάντζαρης Γιάννης
327 Μάντζαρης Γιάννης μέλος
328 Μαράκης Θεόδωρος συνταξιούχος μαρμαράς
329 Μαραφής Δημήτρης εκπαιδευτικός
330 Μαργώνη Άντζελα
331 Μαρία Φιστουρή Ξενοδοχοϋπάλληλος Χίος
332 Μαρίνης Στέλιος εκπαιδευτικός
333 Μαρκάτης Ελευθέριος γιατρός
334 Μαρκέτος Σπύρος πανεπιστημιακός
335 Μαστοράκης Λάμπρος φοιτητής Κρήτης
336 Ματσούκας Χρήστος εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Αττικής
337 Μαυροειδής Παναγιώτης Μεταλλειολόγος Μηχανικός
338 Μαυρομάτη Κατερίνα
339 Μαυρομμάτης Γιώργος
340 Μέγκος Παναγιώτης δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δελφών
341 Μενούνος Γιώργος πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων εταιρίας Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
342 Μερμίγκης Στέλιος φαρμακοποιός νοσοκομείου Αγρινίου
343 Μητσόπουλος Γιάννης σπουδαστής Πειραιά
344 Μητσός Παναγιώτης
345 Μιλτσακάκης Μιχάλης εκπαιδευτικός Βύρωνα
346 Μιχαηλίδης Μάριος δάσκαλος
347 Μιχαλοπούλου Ελένη kτηνίατρος Πανεπιστήμιο Liverpool
348 Μολόχας Στέφανος
349 Μονιάκη Χρυσούλα υπάλληλος Ελληνικής Στατιστικής Αρχής
350 Μουγγόλιας Γιάννης Γεωπόνος
351 Μουρμούρης Γιώργος φοιτητής
352 Μουρουζίδης Παύλος χημικός μηχανικός
353 Μουσκεφτάρα Αναστασία ψυχολόγος
354 Μούστος Φώτης πρόεδρος συλλόγου φαρμακοϋπαλλήλων Καρδίτσας
355 Μπαδογιάννης γιατρός
356 Μπακαγιάννης Γιώργος επιτροπές αγώνα ΠΛΗΡΩΝΩ
357 Μπακαλάκος Χρήστος αυτοαπασχολούμενος
358 Μπακόλας Δημήτρης σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτ Υπαλλήλων Ηπείρου
359 Μπαλάσης Γιάννης καθηγητής μέλος ΣΕΦΚ
360 Μπάλλας Αντρέας μέλος ΕΛΜΕ Λέσβου
361 Μπαρδάκος Αντρέας φοιτητής ΕΚΠΑ
362 Μπαχούρου Βάσω μέλος Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής
363 Μπαχτή Άννα ΕΛΜΕ Αττικής
365 Μπέσης Παύλος φοιτητής
366 Μπέτσης Λευτέρης Πολιτικός Μηχανικός
367 Μπέτσος Δημήτριος κοινωνιολόγος
368 Μπινιώρη Άσπα ψυχολόγος
369 Μπίστης Χρήστος δημοσιογράφος
370 Μπιχάκης Φώτης εκπαιδευτικός
371 Μπόλαρης Λέανδρος δημοσιογράφος
372 Μπότσιος Ανδρέας κτηνοτρόφος
373 Μπουγέσης Βασίλης συνταξιούχος εκπαιδευτικός
374 Μπούχαλη Βάσω
375 Μπράζα Αφροδίτη εκπαιδευτικός
376 Μπροτζάκης Φαίδων φοιτητής
377 Μωραΐτης Χρήστος οικονομολόγος
378 Νάκος Χρίστος μηχανικός
379 Νάνος Βαγγέλης μέλος Πρέβεζας
380 Νασιόπουλος Δημήτρης δάσκαλος
381 Νάσιου Νικολέτα ιδιωτικός υπάλληλος
382 Νένδος Αθανάσιος ιδιωτικός υπάλληλος
383 Νενεδάκη Ράνια δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου
384 Νιαρχάκος Νιάρχος αυτοαπασχολούμενος
385 Νικολάου Σταμάτης Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αθήνας
386 Νικολάρας Γιάννης Γληνός
387 Νικολάρας Λάμπρος εκπαιδευτικός
388 Νικόλας Προδρομίδης φοιτητής οικονομικών
389 Νικολού Θανάσης μισθωτός λογιστής
390 Νικολούδης Δημητρης δάσκαλος Λαγκαδά
391 Νίνος Γιώργος τραπεζοϋπάλληλος
392 Νταλαπέρας Σπύρος
393 Ντάλης Δημήτρης γεωλόγος
394 Νταλιάνης Βασίλης
395 Ντουντουλάκης Κώστας
396 Ντούρος Στάθης γεωπόνος
397 Ξαπλαντέρη Νίκη μέλος σωματείου αποκλειστικών νοσοκόμων Πειραιά
398 Ξαρχάκος Πέτρος
399 Ξαρχάκος Πέτρος μέλος
400 Ξενόπουλος Κώστας άνεργος
401 Ξηρουδάκης Νίκος εκπαιδευτικός
402 Ξιφαρά Μαρία μέλος Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής
403 Ξοπλίδης Γιώργος
404 Ξοπλίδης Παναγιώτης μέλος σωματείου βιβλίου χάρτου νίκης
405 Οικονόμου Ηρακλής πολιτικός επιστήμονας
406 Παγκαλιά Ελένη φιλόλογος
407 Παλαιολόγος Παλαιολόγος δικηγόρος
408 Πάλλας Χρήστος άνεργος
409 Παλούκης Κώστας ιστορικός
410 Παναγιωτόπουλος Θοδωρής φοιτητής
411 Παναγιωτόπουλος Θοδωρής φοιτητής Πειραιά
412 Παναγιώτου Σπύρος πολιτικός επιστήμονας
413 Πάνου Άγγελος
414 Πάνου Άγγελος
415 Πανταζόπουλος Τάσος φοιτητής
416 Παντελακάκης Δημήτρης φοιτητής
417 Παπαγιαννακόπουλος Δημήτρης εκπαιδευτικός
418 Παπαδάτος Νίκος Υποψηφ Διδάκτορας ιστορίας Πανεπιστήμιο Γενεύης
419 Παπαδάτος Φάνης οικονομολόγος
420 Παπαδέδε Φλώρα ΓΓραμματέας Επιστημονικού Προσωπικού
421 Παπαδημούλης Φαίδων φοιτητής
422 Παπαδοπετράκης Ευτύχης πανεπιστημιακός
423 Παπαδόπουλος Δημήτρης μέλος ΕΛΜΕ Λάρισσας
424 Παπαθεοδώρου Στάθης ιατρός
425 Παπακουνάδης Σωτήρης
426 Παπακωνσταντίνου Πέτρος δημοσιογράφος
427 Παπαλεξίου Γιώργος
428 Παπαλιάκος Στάθης
429 Παπαλουκάς Κώστας
430 Παπαμακάριος Μιχάλης μισθωτός λογιστής
431 Παπαματθαίου Δημήτρης φοιτητής
432 Παπαμιχαήλ Παναγιώτης πρόεδρος ΕΛΜΕ Κυκλάδων
433 Παπαναστασίου Ντορίνα φοιτήτρια φυσικής
434 Παπανικολάου Γεώργιος
435 Παπανικολάου Παναγιώτης συντ εκπαιδευτικός
436 Παπανικολάου Πάνος μέλος ΕΙΝΑΠ
437 Παπανικολάου Πέτρος γιατρός
438 Παπαπολύζος Παναγιώτης τραπεζοϋπάλληλος
439 Παπασπυρίδης Αλέξανδρος δημοτικός σύμβουλος Σμύρνης
440 Παπασπύρος Νίκος μέλος
441 Παπαστεφανάτος Στάθης συνταξιούχος χημικός βιομηχανίας
442 Παπαστεφανάτου Ελένη συνταξιούχος
443 Παπαφωτίου Δημήτρης Μηχανολόγος Μηχανικός
444 Παπαχατζής Ηλίας εκπαιδευτικός
445 Παπαχριστοδούλου Δημήτρης βιβλιοϋπάλληλος
446 Παπαχρόνης Δημήτρης δάσκαλος Τρίπολης
447 Παπίγκη γιατρός
448 Παρασκευόπουλος επαγγελματίας
449 Πασαλούκος Κώστας άνεργος εκπαιδευτικός αναπληρωτής
450 Πασσάς Χρήστος Πρόεδρος Παρατρήματος Ιωαννίνων σωματείου εργαζομένων PRAKTIKER
451 Πάσχουλας Κωνσταντίνος εκπαιδευτικός
452 Πατέλης Δημήτρης πανεπιστημιακός
453 Πατρινού Αντωνία
454 Πατσελής Παναγιώτης
455 Παυλής Στρατής Ένωσης Ιατρών Λέσβου
456 Πέππας Δημήτριος μηχανοτεχνίτης οχημάτων Αμαλιαδα
457 Περιστεροπούλου Μαρία εκπαιδευτικός
458 Πετράκης Γιάννης φοιτητής
459 Πετροβίτσος Κώστας οδηγός ΕΘΕΛ
460 Πετροκόκκινος Λουκάς Φυσικός Ακτινοφυσικός Πανεπιστήμιο Αθήνας
461 Πετρόπουλος Παναγιώτης
462 Πέτσας Δημήτριος
463 Πετσατώδη Αγγελική
464 Πιαγκαλάκης Γιώργος πολιτικός μηχανικός Χανιά
465 Πικιώνης Παντελής
466 Πιλάλης Βαγγέλης ιδιωτικός υπάλληλος
467 Πιλάλης Χρήστος αναπληρωτής Σκακιστικής Ομοσπονδίας
468 Πίτσας Γιώργος φοιτητής
469 Πίττας Κώστας γραμματέας τμήματος ΕΜΔΥΔΑΣ
470 Πλουμής Ανδρέας οικονομολόγος
471 Πολυχρονιάδης Δημήτρης εκπαιδευτικός δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου
472 Πορτελάνου Μαρία συνταξιούχος εκπαιδευτικός
473 Πράσσος Στέφανος πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων ενέργειας
474 Προγούλης Νίκος οικονομολόγος
475 Προκόπη Ανδριανή Πρόεδρος συλλόγου Παρθενώνας
476 Προμπονάς Παντελής
477 Πυθαρούλιου Ελένη εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
478 Πυρουνάκης Νίκος μηχανικός
479 Ρακόπουλος Κώστας μέλος ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου
480 Ράπτης Σταύρος εργάτης μέλος Πρεβέζης
481 Ρεβήσιου Μαρία φοιτήτρια
482 Ρεβίσιος Διονύσης φοιτητής
483 Ρέππα Ντίνα μέλος Αριστοτέλης
484 Ρίζου Ντορέτα Πρόεδρος Συλλόγου Προσωπικού μίου Ιωαννίνων
485 Ρόμπος Νίκος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
486 Ρουντής Βαγγέλης οδηγός ΕΘΕΛ
487 Ρούσης Γιώργος πανεπιστημιακός
488 Ρούσσος Πέτρος συνταξιούχος
489 Σαββάκης Μιχάλης τεχνολόγος Ναυπηγός ιδιωτικός υπάλληλος
490 Σαβιολάκη Άννα
491 Σακελλαρόπουλος Σπύρος πανεπιστημιακός
492 Σαλάπα Αθηνά εκπαιδευτικός
493 Σαράντης Θανάσης φοιτητής Ιατρικής
494 Σαραντόπουλος Βασίλης Επιτροπές Αγώνα ΠΛΗΡΩΝΩ
495 Σαραφιανός Δημήτρης δικηγόρος
496 Σβανά Χριστίνα δικηγόρος
497 Σγατζός Αριστείδης εκπαιδευτικός Λέσβου
498 Σεκερτζής Θωμάς μέλος Σερρών
499 Σεριάτος Άγγελος
500 Σεριάτος Άγγελος
501 Σεφερλής Γιάννης σύμβουλος Πύργου Ηλείας
502 Σιατζοβάλης εκπαιδευτικός
503 Σιδέρη Ζωίτσα
504 Σιδηροπούλου Ελένη
505 Σιδηροπούλου Κωνσταντίνα
506 Σιούλας Παναγιώτης φοιτητής
507 Σιούτης Σπύρος μέλος εργαζομένων περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας
508 Σιώζος ελεύθερος επαγγελματίας
509 Σιώκος Παναγιώτης
510 Σκαμνάκης Θανάσης δημοσιογράφος
511 Σκάρλος Χρήστος πολιτικός μηχανικός
512 Σκλάβος Δημήτρης μέλος Ηλιούπολης
513 Σκουντιανέλλης Στρατής δημοσιογράφος Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Λέσβου
514 Σμήλιος Ηλίας νίκης
515 Σολωμός Κώστας αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΚΑΠΕ
516 Σουβαλιώτης Γιώργος φοιτητής Μαθηματικού
517 Σουνάπογλου Θωμάς εργαζόμενος Μηχανικός
518 Σπανός Αλέξανδρος
519 Σπηλιωτόπουλος Χρήστος
520 Σπηλιώτου
521 Σπυρόπουλος Τάσος πολιτικός μηχανικός
522 Σταθακόπουλος Μιχάλης εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
523 Στάικος Δημήτρης εκπαιδευτικός Ναυπάκτου
524 Σταματάκου
525 Σταματόπουλος Κώστας
526 Σταματόπουλος μηχανικός
527 Σταμούλης Δημήτρης δημοσιογράφος
528 Σταμούλης Κώστας
529 Στασινοπούλου Θωμαΐς
530 Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος μηχανικός πωλήσεων
531 Σταυρόπουλος Τάσος συνταξιούχος εκπαιδευτικός
532 Σταυρούλα Κατερίνα δημοσιογράφος
533 Σταχούλης Σπύρος οδοντιατρικού συλλόγου Ιωαννίνων
534 Στεργίου Χρήστος πολιτικός επιστήμονας
535 Στεφανής Δημήτρης εκπαιδευτικός
536 Συλαϊδής Βασίλης μέλος Σωματείου εργαζομένων ΙΝΤΡΑΚΟΜ
537 Συμεωνίδης Θοδωρής δικηγόρος
538 Συνάπαλος Δημήτριος
539 Συριόπουλος Χαράλαμπος ιδιωτικός υπάλληλος
540 Σφαιροπούλου Αθηνά
541 Σφαιροπούλου Αθηνά ΕΛΜΕ Αττικής
542 Σφυρής Γιώργος επαγγελματίας
543 Σφυρίου Πρόδρομος
544 Ταμπάκης Θεολόγος εκπαιδευτικός Ξάνθης
545 Τασιάκος Χρήστος οικονομολόγος
546 Τασιόπουλος Γιώργος εκπαιδευτικός Αμαρουσίου
547 Τέλλη γεωλόγος
548 Τερζάκης Θεόδωρος μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
549 Τερζίδης Μιχάλης συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης
550 Τέφα Ελένη εκπαιδευτικός
551 Τζαμουράνης Γιώργος τοπογράφος Καλαμάτα
552 Τζαμουράνης Δημήτρης μισθωτός μηχανικός
553 Τζέρπος Νίκος εκπαιδευτικός
554 Τζήμας Μιχάλης μέλος Ένωσης Ιωαννίνων
555 Τζιμογιάννη Νιόβη
556 Τζιωρτζιώτης Σταύρος Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα
557 Τζόκας Στέφανος φοιτητής Βιολογικού Πατρών
558 Τζουβελέκης Δημήτρης Ενίαιου Συλλόγου Εργαζ Βοιωτίας
559 Τζούμας Θανάσης μέλος ΕΛΜΕ Ιωαννίνων
560 Τζουραμάνης Αθανάσιος εργαζόμενος δήμο Πάτρας
561 Τουλγαρίδης Κώστας μέλοςΔΣ Σωτηρίου
562 Τουλιάτος Χρίστος βιβλιοϋπάλληλος
563 Τουμπέλης Βασίλης μέλος κλαδικού σωματείου νοσηλευτών Αθήνας
564 Τούντας Γιάννης υπάλληλος
565 Τραγά Στέλλα μέλος Αιγάλεω
566 Τριανταφυλλοπούλου Ελένη μηχανικός
567 Τρικαλινός Γιώργος οικονομολόγος
568 Τριμπόνιας Βαγγέλης δικηγόρος
569 Τρουλλινού
570 Τρυπάκη Χαρίκλεια
571 Τσάδαρης Αντρέας άνεργος
572 Τσακανίκας Άγγελος φοιτητής μαθηματικού
573 Τσακίρης Βίκτορας υπάλληλος Τράπεζας Αττικής
574 Τσεμεκίδου Σοφία
575 Τσιακανίκας Σοφοκλής ιδιωτικός υπάλληλος
576 Τσιάτης Μιχάλης Φυσικός ραδιοηλεκτρολόγος
577 Τσιλιμπάρη Όλγα εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Κέρκυρας
578 Τσιμπίδης Βασίλης μέλος Σωματείου Εργαζομένων Σκαραμαγκά
579 Τσιράκης Βασίλης ιδιωτικός υπάλληλος
580 Τσιρεπλής Ιγνάτιος μέλος ΕΛΜΕ Λέσβου
581 Τσίτκανος Δημήτρης μεταλλεργάτης
582 Τσίτσος Άρης μέλος Ιεράπετρας
583 Τσίτσος Τάκης δικηγόρος
584 Τσίχλη Μαριάννα δικηγόρος
585 Τσολάκης Γιώργος οικονομολόγος
586 Τσουκαράκης Γιάννης σωματείου τεχνικών επιστημόνων βιομηχανίας Σκακιστκής Ομοσπονδίας
587 Τσουλφίδου Χριστίνα φοιτήτρια
588 Τσούνιας Βασίλης μέλος σωματείου λογιστών
589 Τσούσης Χαράλαμπος
590 Φάκαλης Δημήτρης υπάλληλος
591 Φάνος Κωνσταντίνος δημοτ υπάλληλος
592 Φαρδέλλα Χρύσα εκπαιδευτικός
593 Φαρδή Κλαίρη Οδοντίατρος
594 Φαρμακίδη Φούλα
595 Φίλιου Ρένα δασκάλα Θεσσαλονίκη
596 Φούκα Ελένη εκπαιδευτικός οικονομολόγος
597 Φουρίκος Κώστας μεταπτυχιακός
598 Φραγκίσκου Σοφία
599 Φραγκούλης Γιάννης ασφαλιστικός Σύμβουλος
600 Φραντζής Παναγιώτης δημοσιογράφος
601 Φρίντζος Μιχάλης ελεύθερος επαγγελματίας Αγρίνιο
602 Φύτρος Πέτρος μέλος ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
603 Φύτρου Νάταλι
604 Χάγιου Κάτια μισθωτός μηχανικός
605 Χάγιου Νόρα μέλος Συνδικάτου Εργαζομένων ΙΓΜΕ
606 Χάκκας Γιάννης ιατρός Ακτινοδιαγνώστης
607 Χαλιμούρδα Αντιγόνη εκπαιδευτικός ΕΛΜΕ Βοιωτίας
608 Χαλκής Γιώργος εκπαιδευτικός
609 Χαλκιαδάκης Γιάννης μέλος Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών
610 Χαμηλάκη Κατερίνα αρχαιολόγος ΥΠΠΟΤ
611 Χαράλαμπος Τσούσης
612 Χαραλάμπους ιστορικός
613 Χατζηπαναγιώτου Δημήτρης δικηγόρος
614 Χατζηστεφάνου Άρης δημοσιογράφος
615 Χατζόπουλος Στάθης
616 Χαχάμης Χάρης δημόσιος υπάλληλος
617 Χεκίμογλου Θόδωρος μέλος Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας
618 Χονδρογιάννης Θεοφάνης μέλος Κέρκυρας
619 Χρηστίδου Χριστίνα αντιπρόεδρος Συλλόγου Εργαζομέμων
620 Χριστοδουλάκου Αφροδίτη
621 Χριστοδουλοπούλου Αναστασία γραμματέας ΕΛΜΕ Ηλείας
622 Χριστόπουλος Γιάννης
623 Χριστοπούλου Διοτίμα
624 Χριστοπούλου Ιωάννα μηχανικός
625 Χριστοφόρου Νίκος πρόεδρος Λαγκαδά
626 Χρυσικού Γιάννα τραπεζοϋπάλληλος Αγροτικής
627 Χρυσοχού Ανδρέας μέλος Ιωαννινων
628 Ψαλιδάκης Παύλος φιλόλογος
629 Ψάνης Παρασκευάς τραπεζοϋπάλληλος Εθνικής
630 Ψύλλου Ευδοκία τεχνολόγος μηχανικός
631 Ψυχογιός Άλκης μέλος ΕΙΝΑΠ
632 Ψωμιάδης Νίκος εργάτης μετάλλου

Για να στηρίξετε την Πρωτοβουλία υπογράψτε εδώ:

http://www.petitiononline.com/kt197a32/petition.html

(σημειώστε ΟΝΟΜΑ και ΙΔΙΟΤΗΤΑ. Επιβεβαιώστε αν εμφανίζονται τα στοιχεία σας με αναγνώσιμους χαρακτήρες. Αν όχι, στείλτε την υπογραφή σας στο e-mail stopee2011@gmail.com)

One Comment to “Διακήρυξη της Πρωτοβουλίας-Υπογραφές στήριξης”

  1. ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Σχολιάστε