Βρώμικη τρομοκρατία από τον (Πράσινο) Κον Μπετιντ!

ΠΗΓΗ: iskra

(πράσινο) Κον Μπεντίντ που "βλέπει" το ενδεχόμενο πραξικοπήματος αν η Ελλάδα βγεί από το ευρώ.«ΡΙΣΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ»

Νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, αυτή τη φορά από τον (πράσινο) Κον Μπεντίντ που «βλέπει» το ενδεχόμενο πραξικοπήματος αν η Ελλάδα βγεί από το ευρώ.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ιστοσελίδων κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα διαβάζει στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ο ευρωβουλευτής, υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση εξόδου από την Ευρωζώνη το βιοτικό επίπεδο θα επιδεινωνόταν δραματικά και θα υπήρχε ο κίνδυνος πραξικοπήματος.

«Χρειάζεται να δοθεί ένα μήνυμα ελπίδας» από την Ευρώπη, τόνισε ο ευρωβουλευτής. «Εάν οι Έλληνες αφεθούν μόνοι τους, υπάρχει το ρίσκο πραξικοπήματος» είπε σε συνέντευξή του στη γαλλική Monde.

Σε περίπτωση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, υποστήριξε, «η πτώση του βιοτικού επιπέδου θα είναι ακόμη πιο δραματική. Κανείς δεν ξέρει πώς η χώρα αυτή θα λειτουργήσει με νέες δραχμές».

Σχετικά με τις διευρευνητικές εντολές στην Αθήνα για το σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ. Κον Μπεντίτ εκτίμησε ότι πρέπει να βρεθεί «μία πόρτα διεξόδου» για συνομιλίες με τα κόμματα της Αριστεράς, περιλαμβανομένων και των πιο ριζοσπαστικών, ώστε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Παράλληλα και ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ -επικεφαλής των Γερμανών Σοσιαληδμοκρατών (SPD) – είχε αναφέρει σε συνέντευξή του που προδημοσιεύτηκε την Τετάρτη πως εάν δεν δοθεί στήριξη στην Ελλάδα «υπάρχει το ρίσκο η χώρα να ξαναπέσει σε απολυταρχικές δομές που νομίζαμε πως έχουμε οριστικά ξεπεράσει».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: