Κομισιόν: Μαχαίρι 15% στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα εντός 2ετίας!

ΠΗΓΗ: iskra

«αν οι Έλληνες αγκαλιάσουν τις προτάσεις της Κομισιόν, η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει σε τροχιά ανάκαμψης και να υπάρξει πραγματική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων».Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ «ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ!

Σφαγιασμό του ονομαστικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας κατά 15% στο διάστημα 2012-2014 προβλέπει έκθεση 41 σελίδων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, που θα παρουσιάσει ο πρόεδρός της Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σήμερα (18/4), σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ: «ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεσή της η WSJ, στην ομιλία που θα απευθύνει ο κ. Μπαρόζο. αναφέρεται ότι «ο λαός της Ελλάδας δεν είναι ο μόνος που καταβάλλει προσπάθειες για να επιστρέψει τη χώρα στην ανάπτυξη και σε νέες θέσεις εργασίας».

Όπως υποστηρίζει η WSJ, στην έκθεση αναφέρεται ακόμη, ότι τα συνολικά κεφάλαια προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανόμενων των δύο «πακέτων διάσωσης» και άλλων ευρωπαϊκών κονδυλίων, ανέρχονται συνολικά σε 380 δισ. ευρώ, ενώ επισημαίνεται ότι «αν οι Έλληνες αγκαλιάσουν τις προτάσεις της Κομισιόν, η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει σε τροχιά ανάκαμψης και να υπάρξει πραγματική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων».

Αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές στις 6 Μαΐου, από την έκθεση προκύπτει πως οι Ευρωπαίοι ανησυχούν για μια πιθανή «εκτροπή», γεγονός που φαίνεται από την αναφορά που αναμένεται να κάνει ο κ. Μπαρόζο ενώπιων των Ευρωβουλευτών, όταν και θα καλέσει την επόμενη ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα προσαρμογής που έχει συμφωνηθεί.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: